12. des. 2010

Se film fra Abid Raja i debatt med Carl I Hagen

To av norges mest profilerte politikere, Abid Raja og Carl I.Hagen kom til Trondheim for å debattere innvandring og integrering mandag 6.desember i år.


Debatten ble sendt Live på Venstre-TV, og du kan SE ALT via følgende link: http://venstre.exss.no/flash/webtv/pages/?clipid=31
(Du må ha på webtv, ikke direkte-tv, se oppe til venstre) Takk Abid, du gjorde en god jobb for alle oss liberale venner!

2 kommentarer:

  1. Dere som hyller raja og synes han bare er så flott, er dere klar over av når raja var 20 år gammel så angrep han og banket opp en eldre norsk mann? Den samme raja som nå står i vårt storting og skiker seg hes over rasisme og vold mot utlendinger.
    Hvis dere idioter bare kunne lære at man kan aldri stole på pakistanere, så gikk alt så mye bedre. Pakistansk kultur er lyving og dritt. Det er alt de gjør. De gjør alt for å klatre på rangstigen og tjene mest mulig. Bare se på raja, nå har han løyet seg inn i det norske storting. Det betyr fet lønn uten å jobbe og han kan sende skrytebilder til pakistan som familien kan skryte av til naboene. Alle utlendinger må ut av norsk politikk, fordi de er korrupte løgnere.

    SvarSlett
  2. Nå har endelig Raja avslørt seg selv for hele det norske folk. Han sykemeldte seg fordi en kvinne snakket høyt til han. Nå har pakistaneren forstuet æren sin. Nå ser vi pakistansk kultur og politikk på nært hold. Det er ingenting annet enn svindel og løgn. Pakkis-poltikk er bygget på svindel, løgn og bestikkelser. Raja kommer nå til å bruke dette for alt det er verdt, slik at han kan få mer. Mer makt, mer penger. Mye vil ha mer og pakistanere er fulle av dritt.

    SvarSlett