1. mai 2011

Hva skal til for at vi får din stemme i år?

Til høsten er det lokalvalg i Norge og du lurer kanskje på hva du skal stemme? 

Stemmer du det partiet du stemmer på av gammel vane? Hva med å gi oss en sjanse i år, slik at vi kan vokse og vise hva vi er god for? Det er mye vanskeligere å få gjennomslag for politikken vår når vi er så små som vi er i dag. Vil du bli med på "den liberale bølge" og kjempe for et bedre barnevern, mindre byråkrati i skolen, sterkere og bedre kommuner, økt fokus på miljøet rundt oss og andre viktige Venstre-saker?

Vi trenger din støtte for å bli sterkere. Du har sikkert tanker om hvordan vi kan bli et større parti, del de med oss! Engasjere deg gjerne i ditt lokalmiljø, vi trenger nye mennesker med nye tanker inn i alle lokallagene våre. Du kan skrive på bloggene våre slik at vi får høre dine tilbakemeldinger, snakke om oss på jobb/skole eller selvfølgelig også bare hjelpe oss ved å gi oss din stemme til høsten.

Ser frem til å høre dine meninger!

7 kommentarer:

 1. Hei Ina.

  Jeg representerer Barnestemmene. En organisasjon som har som mål å få politikerene til å legge Barnets beste til grunn for alle avgjørelser som angår dem. Da spesielt i utvisningssaker som innebærer å splitte familier!

  Hvordan er ditt ståsted i forhold til dette?

  Du kan lese mer om oss på hjemmesiden vår. barnestemmene.no

  mvh
  Kim

  SvarSlett
 2. Hei Kim!

  Jøss, så spennende! Jeg visste ikke om barnestemmene, men jeg ser at vi deler mange av de samme målene og verdiene for en god innvandringspolitikk/integreringspolitikk.
  For de fleste er det å ha familie rundt seg viktig for å ha et godt liv. Familiegjenforening er i utgangspunktet positivt, både av humane grunner og av hensyn til integrering.Dessverre er det slik at enkelte misbruker familiegjenforening. Venstre vil ikke tolerere misbruk, både av hensyn til troverdigheten til ordningen og av hensyn til ofrene.
  Venstre vil ikke innføre tiltak som rammer store grupper, slik som aldersgrenser eller tilknytningskrav.

  SvarSlett
 3. Se også: http://stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Sporsmal/Interpellasjoner/Interpellasjon/?qid=49894

  SvarSlett
 4. Hei Ina. Jeg forstår kampen om stemmene har startet. Da har jeg et spørsmål til deg/Venstre: Hva slags forsvarspolitikk er det Venstre fører for Midt-Norge? Det siste 10-året har regionen mistet mange arbeidsplasser tilknyttet Forsvaret uten at Trondheims politikere har engasjert seg nevneverdig. I 2012 skal fremtidens kampflybase avgjøres. Ørland hovedflystasjon er et av alternativene. Hvilken posisjon har Venstre ift kamflykjøp og fremtidig kamflybase i regionen? Lykke til i kampen:-)

  SvarSlett
 5. Hei Ina.

  Barnestemmene er også selvfølgelig imot at de gode ordningene vi har her i norge ikke skal misbrukes. Men er det slik at Staten skal frifinnes for brudd på Norsk Lov og FN`s barnekonvensjon dersom en urett er begått imot dem?

  Hvis du går inn å leser artikkelen som Advokat Halvor Frihagen har skrevet så ser du mer av problematikken vi i barnestemmene jobber imot!

  Håper også at du kan finne tid til å besøke oss på neste møte. Hvis du er interessert så kan du bare sende en mail til kim@barnestemmene.no så sender jeg deg invitasjon når vi har bestemt dato for neste møte.

  Takk for at du svarte!

  mvh
  Kim

  SvarSlett
 6. Jeg kommer, skal sende en e-post:)

  SvarSlett
 7. Hei Pål!

  Jeg vet at vi har gått inn for Ørland som hovedflystasjon, men kan se om jeg får svar fra en av de andre i Venstre for mer detaljer:)

  SvarSlett