15. feb. 2011

FRPs forslag kan føre til flere drukningsulykker

Uansett hva man mener om innvandring så er de fleste enig i at innvandrere må få de nødvendige forutsetninger for å kunne leve trygt. Frp foreslår i dagens utgave av Adressa at vi skal forby hijab i basseng.

Sist sommer omkom to innvandrergutter på Romsås fordi den ene falt ut i et vann og dem andre hoppet etter for å redde han. Ingen av dem kunne svømme.

Vi vet at flere innvandrere som kommer hit aldri har lært seg å svømme og derfor ikke kan overføre ferdigheten til sine barn. Dette er en livsnødvendig ferdighet, som vi som samfunn må legge til rette for de skal lære seg. Hvis vi forbyr hijab vil det føre til at flere kvinner ikke får svømmetrening og dermed risikerer vi at flere barn også går glipp av opplæringen. Dette kan i verste fall føre til flere tragiske drukningsulykker, lik den som skjedde sist sommer. Med dette forslaget drukner FRP i sine egne fordommer. Integrering starter med gjensidig forståelse, fornuftige krav og arbeid for et mer inkluderende samfunn. Vi kan ikke forby alt vi ikke liker, her er det andre metoder som må tas i bruk.

14 kommentarer:

 1. Ja,hvordan skal det bli med tryggheten hvis musliminnvandrerne skal få gjennomslag for og innføre sine tradisjoner med vold ,kvinneforakt ,tvangsgifting og andre syke ting ???

  Det første de må gjøre er og innrette seg etter det samfunnet de har kommet til og ikke prøve og ta med hit det "de sier" de måtte flykte fra ....

  I moderne basseng blir klormengden tilpasset bakteriefloraen. Det vil si at klor mengden øker ved bruk av skittet tøy.

  Lo og hår her vil tette rensefilterne. Etter enkelte uerfarne venstrevriddes utsagn skulle en tro at de har urenslighet på sitt partiprogram.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hva i all verden har skjedd med hygiene?
  Flere steder i utlandet er det faktisk forbudt å bade i badeshorts! Forklaringen er at shortsen kan ha vært brukt ute og kan være skitten og badebukse er derfor påbudt.

  Jeg har selv begynt å bade i innesko fordi det er skittent og urenslig på gulvene og er lei av å liste meg på tå for å unngå å tråkke i lodotter, hårballer, hårstrikk, hårspenner o.l.
  Veldig hygienisk i en svømmehall !!!


  Skal det være tillatt og komme med todagers svette og gå rett i vannet uten å dusje?

  Hva var vitsen med kampanjen med å få folk til å dusje før de bader da?
  Hvordan kontrolleres det at det bades med rene klær? Det er faktisk en grunn til at det er lover og regler for badende.


  Heldekkende tøy, uten å vaske seg eller dusje.
  Hva i all verden har skjedd med hygiene? Før var jo dette noe vi virkelig passet på?

  Er det kommunepolitikere eller helselegene som er redde for å gjøre noe?
  Har venstresiden i Norge målbundet all fornuft?
  På tide at de forvirrende dårer tar til vettet.

  Det er da ikke rasisme eller stigmatisering å forlange en viss hygiene av disse muslimene?

  SvarSlett
 4. Renslighet er en dyd !!!

  94% prosent av befolkningen som ikke stemmer Venstre eller SV liker rent badevann.

  Rensligheten har vært på framgang i Norge siden år 1900. At noen urenslige ikke liker utviklingen finner de fleste unaturlig.

  Blant muslimene er det stort flertall for å bruke vanlig badetøy. De muslima som kommer direkte fra landsbygda er ikke vant med offentlige bad. Vi kan ikke rette oss etter dem.

  SvarSlett
 5. Tips: Finn ut hva en hijab er før dere snakker om heldekkende plagg i basseng.

  SvarSlett
 6. Skam dere, alle som omfavner hijab og niqab! Dere forherliger forskjellsbehandling av kvinner og menn .

  -------
  Tyrkia skal visstnok være det mest sekulære muslimske samfunnet etter at Ataturk fikk skilt stat og religion. Ataturk ønsket et velfungerende Tyrkia og visste at hvis Islam skulle få for stor innflytelse, ville dette være en umulighet.

  Tyrkia har i de siste årene hatt en regjering som i økende grad har islamisert samfunnet, og hvem er de første som får svi?

  Økningen i vold mot kvinner har økt med over 1000 prosent siden 2002 i takt med islams økende innflytelse.

  2002: 66 kvinner drept

  2003: 83 kvinner drept

  2004: 164 kvinner drept

  2005: 315 kvinner drept

  2006: 663 kvinner drept

  2007: 1011 kvinner drept

  2008: 806 kvinner drept

  2009: 953 første halvår. Etter dette sluttet de å registrere (for avslørende?)

  42% av tyrkiske kvinner opplever fysisk eller seksuell vold.

  Den økende volden forklares med økende forskjell mellom kvinner og menn. Jo mindre likhet for kvinner, jo mere vold. Dette ser vi jo helt tydelig i andre muslimske land hvor volden er massiv og mye høyere enn i Tyrkia, det mest "moderne" muslimske landet.


  ---

  Derfor ønsker alle oppegående og opplyste mennesker i Norge og andre land i vesten og forby denne ukulturen med kvinneundertrykking her .

  SvarSlett
 7. Dette er også et resultat av at de har fått gjennomslag for og ta med si "kultur" inn i vår kultur,svømmehaller og bad !!!-------

  Grotesk gjengvoldtekt av 11-åring i Sverige. Media tause!!!!
  En 11-åring er gruppevoldtatt av 20 asylsøkere i Sverige. De store svenske avisene fant det ikke hensiktsmessig å skrive om denne hendelsen.
  ----
  4 jenter og 2 gutter alle 11 år gamle, skulle feire bursdag på Husbybadet i Stockholm. En gruppe på 20 "flyktningebarn" (i 17-års alderen) begynte å trakassere jentene med tafsing og "forulempninger". Da jentene forsøkte å stikke av rev "flyktningebarna" av dem klærne. De to svenske guttene som var med jentene prøvde modig å stoppe overgrepene, men det resulterte i at de selv ble mishandlet.

  Minst én av jentene ble voldtatt før ansatte kom til og greide å stoppe videre overgrep.

  http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus

  ---

  De var hovedsakelig arabiske og afrikanske såkalte "barne flyktninger".

  De er i de fleste tilfeller voksne som lyver om alderen for å få bedre ytelser.

  I noen tilfeller er de i 20 og 30-årstallet men hevder de er tenåringer.

  Nesten 100% av dem viser falske id-er eller ingen id er i det hele tatt . Derfor er de aldri identifisert.
  --

  Lykke til med den såkalte "gode integreringa " deres !

  SvarSlett
 8. Kvinner og jenter: slutt å gå så lettkledde i svømmehallen!

  Dere opphisser bare JALLA-gutter og menn som så voldtar dere! Når dere går så lettkledde i de der badedraktene deres da er det som å be om å bli voldtatt...

  SvarSlett
 9. 1. Tror du at alle muslimer voltar, er kvinneundertrykkende, voldelig osv?
  Islam er verdens nest største relgion, størst er kristendommen. Tror du at alle disse er terrorister og onde? Kanskje du skulle snakket med noen som er muslimsk slik at du kan se at de er like opptatt av å være snill som andre mennesker? Har du en muslimsk venn eller har du noen gang snakket med en muslimsk kvinne?

  2. Kristendommen har stått for tortur av kvinner som ble mistenkt for å ha kontakt med djevelsen, brent kvinner på bål i guds navn og var på middelalderen lagt mer kvinneundertrykkende enn islam. Flere kristne mener at mannen har en spesiell plass, at kvinner bør dekke seg til, osv. Kristne nonner dekker til hele kroppen. Skal det også bli forbudt?

  3. Mener dere at problemene dere skisserer er på grunn av islam eller generelt for "innvandrer". Har dere tenkt over at "innvandrer" er alle som ikke er dødt i Norge, det vil si mennesker fra alle andre land? Er løsningen slik dere ser det å stoppe all innvandring eller at man bare skal ta inn fra vestlige land?

  SvarSlett
 10. SAMTLIGE OVERFALLSVOLDTEKTER -IKKE VESTLIGE !
  Selvfølgelig er det den ikke-vestlige muslim importen som MÅ STOPPES :

  Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

  - Gjerningspersonene er relativt unge menn som kommer fra andre land. De er ofte asylsøkere og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge, sier leder Hanne Kristin Rohde ved Oslo-politiets volds- og sedelighetsseksjon til NRK.

  Hun sier gjerningsmennene enten er traumatiserte eller psykisk skadde, eller at de kommer fra et land der vold mot kvinner er vanlig.

  - Vi ser at flere av dem har et kvinnesyn som tilsier at de når som helst kan ta kontroll over andre personer, da helst kvinner, sier Rohde.

  Grov vold

  Det er menn med kurdisk eller afrikansk bakgrunn som dominerer statistikken. Ingen av anmeldelsene involverer etnisk norske gjerningsmenn.

  Det som kjennetegner overfallsvoldtektene, er trusler eller bruk av grov vold.

  --

  De som ønsker mer import av disse ikke vestlige voldsmuslimer kan ikke være vel bevart !!!

  SvarSlett
 11. Hei!

  Det er helt klart at det er noen innvandringsgrupper som representerer en større utfordring enn andre. Selvfølgelig skal vi forsvare våre vestlige verdier, som likestilling,frihet, ansvar og mot vold i hjemmet. Det er jeg hundre prosent enig med dere i.

  Dersom det bare er disse gruppene dere snakker om er problemet stort sett å finne i asylsøkerkøen, og da må spørsmålet bli om vi bare skal ta inn arbeidsinnvandrer og ingen flyktninger. Det jeg synes er litt skummelt det er når du skjærer alle over en kam og sier at "muslimer" er slik og slik. Det kan skape store integreringsutfordringer med de gruppene vi allerede har her, fordi vi skaper et skille mellom oss og dem, samtidig som man slenger ut påstander som de ikke kjenner seg igjen i. Dette innlegget var derimot IKKE et innlegg om innvandirng eller integrering, men om bruk av HODEplagget HIJab i badebasseng.

  SvarSlett
 12. IKKE ALLE ER SLIK,,,,MEN ALLE GRUPPEVOLDTEKTER UTFØRES AV DEM::::::::


  Fem män anhållna för våldtäkt och människorov-

  Fem män sitter anhållna misstänkta för den brutala gruppvåldtäkten på en 32-årig kvinna i Bergsjön.
  Brottsrubriceringen är våldtäkt och människorov.
  - Inledningsvis nekar de till brott, säger kammaråklagare Per-Erik Rinsell.
  Det var på måndagen som den 32-åriga kvinnan lyckades fly efter att ha hållits fången i två dygn i en lägenhet i Bergsjön. Under de skräckfyllda dygnen ska kvinna ha utsatts för en omfattande sextortyr. Fem män kunde gripas och sitter nu anhållna misstänka för våldtäkt och människorov.

  - Men brottsrubriceringen kan komma att ändras. Utredningen befinner sig i ett så pass tidigt skede.
  Hur ställer sig männen till anklagelserna?

  - Inledningsvis nekar de till brott.
  Har det hållits några nya förhör med dem under dagen?

  - Det jobbas i det här ärendet hela tiden.
  Per-Erik Rinsell har ännu inte beslutat om han ska begära männen häktade.
  - Nej, det beslutet är nog en eller ett par dagar bort

  Jag gjorde motstånd och skrek"
  GÖTEBORG. Kvinnan väntade på tåget på Centralstationen när männen plötsligt tog tag i henne och drog in henne i en bil.
  - Jag gjorde motstånd och skrek, men ingen ingrep, berättar hon för GT.
  Nu är fem män anhållna, misstänkta för människorov och våldtäkt.

  Anhållna-
  Fuad Hadji Kechel, född 1982-01-01. Bor på Atmosfärgatan.
  Abead Ahmed Najoune, född 1991-05-05
  Khaled Al Shadby, född 1973-01-01
  Abubaker Al Sundaidy, född 1988-10-20

  SvarSlett
 13. Problemet med HIJAB i badebasseng er skapt på grunn av den syke og naive importen av muslimer som ønsker og ta med sin syke og kvinnefiendtlige kultur til Norge.

  DERFOR er HODEplagget HIJAB en del av problemene med innvandring og integrering av muslimer...

  SvarSlett
 14. Kvinneaktivistene i OTTAR aksjonerer mot strippeklubber mens kvinner fra den muslimske parallelle samfunnet i Norge ikke ofres en en tanke. Å kjempe mot tvangsvoldtekter i arrangerte ekteskaper blant søskenbarn blir for stigmatiserende å ta tak i. Hijab er sybolet på den syke muslimske samfunnet vi har importert i Norge og må bekjempes med alle midler. Kalifatet må bekjempes!

  Frode Kristiansen

  SvarSlett